Yazar Veysi Ülgen: Kürt yayınevlerini ziyaret edin

img
İSTANBUL - Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 38'incisi düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı 7'nci gününde devam ediyor. Yazar Veysi Ülgen, okurları Kürt yayınevlerini ziyaret etmeye davet etti. 
 
Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 38'incisi düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı 7'nci gününde devam ediyor. Birçok Kürt yayınevinin de bulunduğu fuarda Kürt yazarlar ile okuyucuların buluşması sürüyor. Kürtçe birçok esere imza atan yazar Veysi Ülgen, okurlara yayınevlerini ziyaret etme çağrısında bulundu.
 
J&J Yayınları stantında Kürtçe kitap okuyucularını beklediğini söyleyen Kürt yazar Veysi Ülgen, "Fuar boyunca Kürtçe okurların ilgisinin azlığı dikkatimi çekti. Burada birçok Kürt yayınevi olmasına rağmen neden gelmediklerini sorgulamamız lazım, ben de bunun için buradayım" dedi.
 
'KÜRTÇE KİTAP OKURLARINI BEKLİYORUZ'
 
Kaleme aldığı "Razen Şîn" adlı kitabın Kürtçe okuyucular için iyi bir kaynak olduğunu dile getiren Ülgen, okuyucuların bütün Kürt yayınevlerini ziyaret etmelerine çağrı yaptı. 
 
Kürtçe dilinin önemine vurgu yapan Ülgen, "Kürtçe romanları okuyun. Okurlar bize yazın diyorlar. Biz de yazıyoruz. Biz onları burada bekliyoruz. Kürtçe kitap okurlarını bekliyoruz" diye konuştu.