HDP İstanbul İl Örgütü'nden bildiri dağıtımı

img

İSTANBUL – HDP İstanbul İl Örgütü, Meclis’te görüşmesi devam eden bütçe tasarısına ilişkin Beşiktaş’ta bildiri dağıttı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul İl Örgütü, Meclis’te görüşmesi devam eden bütçe kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifine ilişkin Beşiktaş’ta bildiri dağıttı. Bildiri dağıtımda HDP milletvekili Züleyha Gülüm, HDP İstanbul İl eşbaşkanları Elif Bulut ve Erdal Avcı, HDP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ferhat Encü, HDP Beşiktaş İlçe yöneticileri de yer aldı.

Çalışma kapsamında Beşiktaş esnafını da ziyaret eden HDP’liler, esnafın sorunlarını dinleyerek, görüşülen bütçe tasarısı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Meclis’te bütçe tartışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan HDP’li Züleyha Gülüm, bütçenin esnaf ve emekçinin ihtiyaçlarından uzak bir şekilde hazırlandığına dikkat çekti. Sermayeye, yandaş ve savaş harcamalarına bütçenin ayrılmaya çalışıldığını belirten Gülüm, HDP olarak halklara, kadınlara, esnafa ve gençliğe bütçe tasarını istediklerini dile getirdi. Yaşanan ekonomik krize dikkat çekerek yurttaşların artık eve ekmek götüremediğini ifade eden Gülüm, partilerinin oluşturduğu bütçe tasarısı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.