HDP Ağrı: 7 Haziran’ı yineleyeceğiz

img

AĞRI – 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Ağrı’da 4’te 4 yapan HDP, 24 Haziran’da da aynı sonuç için hummalı bir çalışma yürütüyor. İl Eşbaşkanı Yeliz Karaarslan, 4 vekili de alacaklarını belirterek, herkesi çalışmalarının etrafında kenetlenmeye çağırdı. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Serhat’ta seçim çalışmalarını arttırdı. Kritik bir öneme sahip olan Ağrı’da 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde 4 verilin tamamını alan HDP, aynı sonuç için çalışıyor. Kent merkezi ve 7 ilçesinde seçim bürolarının açılışlarını yapan il örgütü, önümüzdeki günlerde mahalle mahalle, köy köy gezerek çalışmaların hızını artıracak. İl Eşbaşkanı Yeliz Karaarslan, 24 Haziran’da atanan kayyumlara ve yapılan zulümlere cevap vereceklerini söyledi.
 
‘BÜRO AÇILIŞLARIMIZI BİTİRDİK’
 
Hazırlıkları hakkında bilgi veren Karaarslan, “Buralarda yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. İl seçim koordinasyonumuzu kurduk. Mahalle ve köy komisyonlarımızı kurduk. Seçim bürolarımızı açılışını görkemli bir şekilde tamamladık. 2’si merkezde ve ilçelerle birlikte olmak üzere toplam 9 seçim bürosunu açtık. Ağrı’nın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesinde seçim standımızı açtık. Bu açılışlara yoğun bir katılım gerçekleşti” dedi.
 
’18 MAHALLEDE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI’
 
Milletvekili adaylarının belirlenmesi ile bu çalışmaların hız kazandığını dile getiren Karaarslan, “Mahalle çalışmalarımız 3 günden önceden başlamıştı. Ağrı 18 Mahallesi olan bir kentimiz. Bu mahalleleri 4 bölgeye ayırdık ve çalışmalarımızı grup grup olarak bu mahallelerde yapacağız. Bu kapsamda anons araçlarımızı hazırladık. Önümüzdeki günlerde mahallelere anons araçları ile coşkulu bir şekilde çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye belirtti. 
 
‘KAYYUM ATANAN BELEDİYEMİZİ GERİ ALACAĞIZ’
 
Halktan yoğun ilgi ve teveccüh gördüklerini ifade eden Karaarslan, şöyle devam etti: “Halkımız yapılan bu zulüm ve belediyemize haksız bir şekilde kayyum atandığının farkında. KHK’lerle yapılan ihraçların hukuksuz bir şekilde yapıldığının herkes bilincinde. Halkımız geri çekilmiş ve suskun gözükse de bunu 24 Haziran’da sandıkta en güzel şekilde yansıtacaktır. Çünkü yaptığımız ziyaretlerde halkımızdan bunu duyuyoruz. 24 Haziran’da kadın, erkek, genç demeden hep beraber seferberlik ruhu ile çalışarak bunu da başaracağız. Yani elimizden gelenin çok çok fazlasını yapacağız ve bu kötü dönemin üstesinden geleceğiz. Kayyum atanan belediyemizi de geri alacağız. Daha güzel şeyler olacağına inanıyoruz ve mutlaka kazanacağız.”