Çocuğun ölümüne sebep olduğundan şüphelenilen polisin av tüfeği Efrin’e götürülmüş

img
DİYARBAKIR - Bağlar’da 2015 yılında evinden çıkan 17 yaşındaki Ömer Koç’un av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü olayda kullanıldığından şüphelenilen av tüfeğinin Efrin’e giden özel harekat polislerine verildiği, silahın halen orada olduğu ortaya çıktı.  
 
Diyarbakır Bağlar ilçesi 5 Nisan mahallesinde, 4 Ekim 2015'te kahvede maç izleyeceğini söyleyerek evden çıkan 17 yaşındaki Ömer Koç, gösteriye müdahale etmek için evinin iki sokak ötesindeki bekleyen “Ranger” tipi polis aracının yakınında av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Yerde yatan Koç’u hastaneye götürmeyen polis, olay yerine çağrılan ambulansın da güvenlik gerekçesiyle Koç’a müdahale etmesine izin vermedi. Koç’un cansız bedeni olay yerine gelen annesi ve babası tarafından alınarak 2 sokak ötede bekleyen ambulansa götürüldü. Ancak, hastaneye kaldırılan Koç, yaşamını yitirdi. Olayın yaşandığı saatlerde Huzurevleri mahallesi Salı Pazarı mevkiinde yine aynı marka araçtan açılan ateşle 20 yaşındaki Rezan Kaya da yaşamını yitirmişti.
 
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.   
 
POLİS OLAY YERİNDEN DEĞİL, EMNİYETTE TUTANAK TUTMUŞ 
 
Polislerin, olay yeri “güvenli” olmadığı gerekçesiyle aynı gece, Terörle Mücadele Şube (TMŞ) Müdürlüğü’nde hazırladığı olay tutanağına göre, Doğan 4 ve Doğan 5 ekiplerinin Sento Caddesi ve Medine Bulvarı istikametinde devriye görevi yaptıkları sırada örgüt üyelerinin lastikler yakarak, çöp konteynırlarıyla yolu kapattığı ileri sürülerek, hareket halinde olan polis aracına ara sokaklarda bulunan 3 örgüt mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldığı ileri sürüldü. Tutanakta, saldırıda bulunan kişileri etkisiz kılacak şekilde karşılık verilmesi sonucunda örgüt mensuplarının gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden uzaklaştığı savunuldu. Ancak tutanakta, saldırıya uğradığı belirtilen aracın isabet alıp almadığı ve maddi hasar olup olmadığına değinilmemesi dikkat çekti.  
 
ELLERİNDE ATIŞ ARTIĞINA RASTLANMADI 
 
Koç’un aynı gece hastanede yapılan otopsi sonucunda hazırlanan ölü muayene ve otopsi tutanağına göre; vücudunda 4 adet ateşli silah yarası tespit edildiği ve cenazesinde av tüfeğinden atılan bir adet iri saçma tanesi çıkarıldığı kaydedildi. Raporda, Koç’un ölümünün ateşli silah yaralanmasına bağlı kalp, akciğer yaralanması ve göğüs içinde kanama sonucunda meydana geldiği vurgulandı. Diyarbakır Polis Kriminal Laboratuvarı Müdürlüğü tarafından  Koç’un vücudunda çıkarılan iri saçma tanesi üzerinden yaptığı balistik inceleme sonucunda hazırlanan raporda, saçmaların hangi av tüfeğinden atıldığının tespiti için herhangi bir karakteristik iz oluşmadığından, deforme olmuş av fişeği saçma tanesi üzerinde mukayeseli bir inceleme yapılmasının mümkün olmadığı belirtildi. Yine aynı laboratuvarın hazırladığı başka bir uzmanlık raporundaysa, Koç’tan alınan parmak izleri ve el svaplarda (avuç içi) patlayıcı madde kalıntısı ve artış artıkları rastlanmadığı, üzerinde bulunan gömleğin arka tarafındaki ateşli silah deliği üzerinde yapılan incelemede atış veya atışların uzaktan yapıldığı vurgulandı. 
 
ANNE: GİTTİĞİMİZDE ÇOCUĞUM YERDE HAREKETSİZ YATIYORDU 
 
Koç’un öldürülmesine ilişkin annesi Heremsi Koç’tan olaydan 5 ay sonra 12 Mart 2016’da şikayetçi olarak verdiği ifadesinde, “Benim oğlum Ömer eskicilik yapmaktaydı. Saat 19.30 sularında eve geldi ve yemek yiyerek evden çıktı. Evde oturduğumuz esnada silah sesleri duymaya başladım. Ömer’in kullandığı telefondan beni tam olarak hatırlamadığım ve tanımadığım bayan veya erkek şahıs arayarak bana ‘Gel çabuk oğlun yaralı’ dedi. Ben de o esnada bayıldım. Kendime geldiğimde eşimle birlikte, ben şu an tam olarak sokak numarasını hatırlamıyorum, sokağa gittiğimizde çocuğum yerde hareketsiz yatıyordu. Polis biz gittiğimiz esnada gazlı müdahalede bulunuyordu. Ambulans caddenin üzerinde beklemekteydi. Eşimle birlikte çocuğumuzu alarak ambulansa götürdük, orada gerekli müdahaleyi yaparak oradan ayrıldılar” dedi. 
 
‘ÖMER’İ POLİSLER ÖLDÜRMÜŞ DEDİ’
 
Baba Mehmet Koç ise ifadesinde oğlunun yemek yedikten sonra evinin yakınında bulunan kahveye maç izlemeye gideceğini ve evden ayrıldığını belirterek “Saat 20.30 sularında eşimi oğlum Ömer’in kullanmış olduğu telefonla arayan bir bayan arayarak, eşime hitaben ‘sen Ömer’in annesi mi sin?’ dedi.  ‘Ömer’i polisler öldürmüş’ dedi. Bu esnada eşim bayıldı ve telefonu alarak bayanla konuşmaya başladım. Bana oğlumun öldüğünü söyledi. Ben ve eşim vakit kaybetmeden olay yerine gittik. Ben olay yerine gittiğimde oğlum sokak ortasında yatıyordu. Bir adet siyah polis aracı (Ranger) 2 adet zırhlı araç,  1 adet te TOMA vardı. Halen olaylar devam etmekteydi. Polisler, gazla müdahale ediyorlardı. Ambulans da başka sokakta bekliyordu. Ben eşimle birlikte çocuğumu kucağıma alarak ambulansa götürdüm” diye kaydetti. 
 
OLAY YERİNDE OLAN POLİSE AV TÜFEĞİ ZİMMETLENMİŞ 
 
Soruşturmayı yürüten savcı, Koç’un polis tarafından öldürüldüğü yönünde babasının ifadesi, dosyada araştırma tutanaklarında bu yönlü iddialar olduğu gerekçesiyle, soruşturmanın iş bölümü gereği Memur Suçları Bürosu tarafından yürütülmesi gerektiğini belirterek, dosyayı Haziran 2016’da bu büroya gönderdi. Soruşturma savcısı, Şubat 2017’de Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü TMŞ Müdürlüğü’ne gönderdiği yazıda, olay yerinde görevli Doğan 4 ve Doğan 5 kod numaralı ekipte görevli polislere toplumsal olaylara müdahale etmek için av tüfeği verilip verilmediği konusunda bilgi istedi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü gönderdiği yazıda, toplumsal gösteride müdahale etmek için olay yerine gönderilen ekipte yer alan özel hareket polisi F.K.’ye hücre tipi evlerde kapıları açma işlemlerinde kullanılmak üzere 17 Eylül 2015’te 12. Cal Mosberg pompalı av tüfeğinin teslim edildiği belirtildi.  Yazıda, olay günü av tüfeği fişeğinin kullanılmadığı ileri sürüldü. Yazıda, silahın teslim alındığı tarihten depoya teslim alındığı 1 Nisan 2016 tarihe kadar av tüfeğine ait mühimmatla ilgili herhangi bir fişek talebinde bulunulmadığı depo kayıtlarında tespit edildiği iddia edildi. 
 
TÜFEĞİN YANINDA OLMADIĞINI İDDİA ETTİ  
 
Olay günü üzerine zimmetli av tüfeği bulunduğu ortaya çıkan ve olaydan sonra emekli olan Doğan 4 ekibinin şefi özel hareket polisi F.K. (53) şüpheli olarak 19 Aralık 2017’de “Ateşli silahla ölüme sebebiyet verme” suçlamasıyla verdiği ifadesinde, sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği Sur ve Silvan’daki operasyonlara timiyle birlikte katıldığını söyledi. F.K., 2015 yılında Diyarbakır’da yapılan hendek açma ve barikat açan örgüt üyeleri için “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü yok etmeye çalışmışlardır” iddiasında bulundu. Kendisine zimmetli av tüfeğinin Sur ve Silvan’daki yönelik operasyonlar tamamlandıktan sonra depoya teslim ettiğini ifade eden şüpheli F.K., olay günü üzerinde şehir merkezinde kullanılmaya müsait MP5 marka silahın yanında olduğunu, yanlarında pompalı av tüfeği bulunmadığını savundu. F.K., olayda ne kendisinin ne de yanındaki polislerin pompalı av tüfeği kullanmadığını, olay yerinde uzaklaştıklarında vurulan herhangi bir kimseyi görmediklerini, Ömer Koç’un polislerce vurulmadığını, kim tarafından ve nasıl vurulduğunu bilmediğini iddia etti. 
 
POLİS, AV TÜFEĞİNİ EFRİN’E GÖTÜRMÜŞ!
 
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu savcısı, Koç’un vücudundan çıkarılan iri saçma tanesinin polis F.K.’ye zimmetlenen 12 CAL. Mosberg marka av tüfeğinin balistik incelemesinin yapılması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne 8 Mart 2018’de yazı yazarak silahın kriminal laboratuvara gönderilmesini istedi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü TMŞ Müdürü imzasıyla 13 Nisan’da soruşturmayı yürüten savcıya gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verildi: “İlgi (a) sayılı yazı ile 04/10/2015 günü saat 23.30 sıralarında Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Medine Bulvarı üzerinde meydana gelen terör olayları  sırasında Ömer ( TC No: 2276….)  adlı şahsın ateşli silahlı yaralanması sonucu vefat etmesi olayıyla ilgili olarak, yürütülen soruşturma kapsamında  polis memurlarının aracında bulunan 12 CAL. Mosberg marka pompalı av tüfeğinin kriminal raporlarla ilinti kurulmak suretiyle incelenmesi yapılarak, söz konusu mermilerin bu silahlardan atılıp atılmadığının yani olayda kullanılıp kullanılmadığının tespitine yönelik çalışma yapılması talep edilmiştir. İlgi (b) sayılı yazı ile 12 Cal Mosberg J 28 1753 seri numaralı pompalı av tüfeği Zeytin Dalı operasyonuna katılmak üzere görevlendirilen Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeline zimmetli bir şekilde teslim edildiği bildirildiğinden bahse konu tüfek üzerinde çalışma yaptırılamamıştır.”
 
İHD: KEŞİF VE DELİLLER TOPLANMADI
 
Davanın en önemli delilleri arasında yer alan av tüfeğinin balistik incelemesi yapılmadığı dosyada ilerleme yaşanmazken, delillerin karartılma tehlikesi ortaya çıktı. Koç ailesinin başvurusu üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Diyarbakır Şubesi Hukuk Komisyonu davayı takip ediyor. 
 
İHD, soruşturmanın genişletilmesi için savcılığa gönderdiği dilekçede, olayın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen, savcılığın olay yerinde keşif, delillerin toplanması, görgü ve diğer tanıkların ifadelerinin savcılıkta alınması konusunda işlem yapıldığının anlaşıldığı belirtildi.  Dilekçede, olayda görevli polislerin açığa alınarak, silahlarının adli emanete alınarak kriminal inceleme yapılması, olaya müdahale eden Doğan 4 ve Doğan 5 ekip araçlarının güvenlik kamera kayıtlarına istenilerek bilirkişiye gönderilmesi, olay günü polis telsiz kayıtları ve 12 acil servis kayıtlarına el konulması,  atış mesafesinin ölçülmesi için gerekli incelemelerin yapılması, tüm görgü tanıklarının ifadesinin savcılık tarafından alınması istendi. 
 
Savcılığın bu taleplere ne cevap vereceği önümüzdeki günlerde belli olacak. 
 
MA / Deniz Tekin 
 

Diğer başlıklar

24/04/2024
22:51 İran’da Kürt sanatçıya idam cezası
21:46 Sultangazi Kadın Dayanışmasından 'İstismar failini mahallede istemiyoruz' çağrısı
21:10 Mêrdîn’de kaza: Bir çiftçi ve çocuk hayatını kaybetti
21:04 CHP'li Tanrıkulu: Bu bir suç duyurusudur, kayyımlar araç motorlarını bile sökmüşler
20:35 Êlih DEM Parti İl Örgütü’ne gerçekleştirilen baskın protesto edildi
20:26 İHD Colemêrg Şubesinden madde bağımlılığı raporu: Polisler temin ediyor
19:58 Örkmez ve Uğur'un özgürlüğü için eylem
19:50 DEM Parti il binasındaki baskın sona erdi: Katledilen kadınların fotoğrafları yere atıldı
19:42 ‘Kürt basınını susturma çabası Türkiye’ye kaybettirecek’
19:00 KHK eyleminde 1 Mayıs'a davet
18:38 Adana Emek ve Demokrasi Güçleri’nden 1 Mayıs'a çağrı
17:51 İstismar faili serbest, tepki gösteren muhtara gözaltı
17:40 ÖHD ve İHD'den gazetecilere dayanışma ziyareti
17:28 Cenevre eylemi: Saldırılara karşı topyekun mücadeleyi sürdüreceğiz
17:08 Danıştay Eğitim-Sen’e randevu vermedi
17:03 Polis barikatlarıyla çevrilen Şenyaşar: Bu zulmün altında kalın
16:56 Gazeteci Güleş'e 'haber' soruşturması
16:46 Avukatlar gazetecilerle görüştü: Başka evde yapılan aramada deliller gazeteciye yazıldı
16:02 Avukat ve ailelerden savcı mütalaasına tepki
16:00 Madımak Katliamı'nda çocuklarını kaybeden Sivri yaşamını yitirdi
15:33 Sendikalar Taksim’de: Valiliğin kararını tanımıyoruz
15:17 Danıştay başkanı değişmedi
15:14 İzmir'de cinsel saldırı faili öğretmen açığa alındı
15:11 Êlih'te DEM Parti binasına polis baskını
15:08 Bombacıları getiren kişinin telefonu dinleniyormuş
15:00 Ermeni Soykırımı 109’uncu yılında: Soykırımı tanıyın ve af dileyin
14:59 Televizyon stüdyolarına baskında Fransa detayı
14:49 Soylu’nun hedef gösterdiği 2 kişi hakkında müebbet hapis istemi
14:10 Kanser hastası sağlıkçıya riskli görevlendirme!
14:06 Makbule Özer’in tutuklanması protesto edildi
13:57 Aile Hekimliği çalışanları vergide adalet istiyor
13:56 Sağlık meslek örgütlerinden şiddete tepki
13:32 Gar Katliamı Davası: Mütalaada ‘insanlığa karşı suç’ yok sayıldı
13:19 Mali müşavirlerden 15 talep
13:07 Türkoğlu: Özgürlüğümüz için kadın dayanışmasını büyüteceğiz
13:03 Yargıtay'da seçim 23'üncü tura kaldı
12:57 ‘Gazeteciliklerine tanığız, meslektaşlarımızı serbest bırakın’
12:36 DİSK Genel Başkanı: Valiliğin görevi yer göstermek değil güvenliği sağlamaktır
12:28 Gazetecilere 'Kürt Gazeteciler Günü' suçlaması
12:28 MESEM'lerde 336 çocuk kaza geçirdi
12:13 Birçok kentte protesto: Gazeteciliğin engellenmesi suçtur
12:04 Colemêrg'te madenlere karşı 4 talepli eylem
12:02 Deştin'de imar planı davasına red
11:58 İskenderun'da poliklinik olarak kullanılan 3 konteynerde yangın
11:55 Ermeni Soykırımı için 'yüzleşme' çağrısı
11:10 Mereş'te bir çocuk katledildi
10:44 Dêrsim’de 2 kadın tutuklandı
10:40 Bakırhan: Seçim sonuçları 'savaşa hayır' çığlığıdır
Hatimoğulları: Halk tercihini değişimden yana yaptı
10:25 Şehba ve Minbic’e saldırı
10:19 32 yıllık tutsakların tahliyeleri gerekçesiz erteleniyor
09:44 Qerejdax eteklerinde baharın renkleri
09:27 KDP’nin alıkoyduğu gazeteciden haber alınamıyor
09:27 ‘Abdullah Öcalan’ın özgürlüğü’ için eylemdeler
09:03 Erdoğan'ın Hewlêr ziyareti: Başur halkının tutumu belirleyici olacak
09:00 Ayakkabı çıkarma dayatmasına direnen tutsaklara soruşturma
09:00 Oğlunu bağımlılıktan kurtarmaya çalışan baba destek bekliyor
09:00 Hüseyin Deniz öykü yarışması için başvurular başladı
09:00 Özer için rapor veren ATK'nin tercümanı güvenlik görevlisi çıktı!
09:00 Ekonomik kriz isotu da vurdu!
09:00 24 NİSAN 2024 GÜNDEMİ
00:32 Pasûr’da uzman çavuş, park nedeniyle tartıştığı genci tehdit etti
23/04/2024
23:08 Özgür Basına yönelik saldırılar Avrupa'da protesto edildi
21:39 Siyaset Bilimci Oğuz: Türkiye'de sendikalaşma oranı yüzde 10
21:05 Soykırımda yakınlarını kaybetti: Ermeni halkı ölüm yolculuğuna çıkarılıyordu
20:19 Tunus açıklarında 19 mültecinin cenazesine ulaşıldı
20:13 Amed Tiyatro Festivali 6'ncı gününde
19:04 Aykol: Özgür Basına yönelik saldırı daha büyük bir operasyonun habercisi
18:50 30 yılın ardından özgürlüğüne kavuşan Bakay’a kitlesel ziyaret
18:44 TJA ve DEM Parti'den Makbule Özer için tahliye çağrısı
18:31 ABD’den 86 sayfalık Türkiye raporu: Kürtler tehdit ve şiddete maruz kalıyor
18:01 Fırat Nehri kıyısında onlarca martı ölü bulundu: Nedeni siyanür mü?
17:54 Makbule Özer’in ailesine ziyaret
17:32 AP Üyesi Villumsen: Erdoğan zulmünün AB'de yeri yok
16:58 DEM Parti ve HDK: Özgür Basın diz çökmeyecek
16:51 Şenyaşar: Bana dava açan Erdoğan failleri neden tutuklamadı?
16:45 Gazetecilerin gözaltına alınmasına itiraz
15:58 AYM kararına rağmen çocuğuyla birlikte cezaevine konuldu
15:41 KNK: Erdoğan’ın yeni savaşı tüm Ortadoğu için bir tehdit
15:29 Gazetecilerin gözaltına alınmasına tepkiler sürüyor
14:47 Gazeteciler: Kürt medyası hiçbir zaman susmadı
14:45 Hatimoğulları'ndan 'Demokratik Anayasa' çağrısı
14:44 DİSK’in Taksim başvurusu reddedildi
14:21 Amed’de Makbule Özer protestosu
13:34 Gözaltındaki gazetecilere avukat kısıtlılığı
13:27 HDK, DBP ve DEM Parti: Özgür Basın’ın yanındayız
13:15 Saldırılara karşı Özgür Basın etrafında kenetlenme çağrısı
12:37 Abdullah Öcalan’ın avukatlarından görüşme başvurusu
12:22 Farqîn Belediyesi kayyımın taşınmaz devir kararlarını iptal etti
12:21 Amed’de 5 yılda 200’den fazla petrol arama-çıkarma sahası açıldı
12:20 Gözaltına alınan gazeteci sayısı arttı
11:50 Kadıköy'de yapılacak Ermeni Soykırımı anması yasaklandı
11:46 Özgür Basın'a dönük gözaltılara tepki yağdı
11:33 Stêrk ve Medya Haber: Halkımızın sesi soluğu olmayı sürdüreceğiz
11:21 Gazeteci Arslan: TV’lere saldırı savaş politikalarından bağımsız değildir
10:44 DFG ve MKG: Saldırılar Özgür Basını yıldıramaz
10:23 Gazeteci Özdemir: Savaş biraz daha uzar ama sonuç değişmez
10:09 Emine Şenyaşar'a ‘Erdoğan'a hakaretten’ dava
10:01 Kazaların eksik olmadığı yol onarılmıyor
09:32 Malezya'da askeri helikopterler çarpıştı: 10 ölü
09:27 Eylemdeki tutsağın annesi: Çözüm İmralı kapılarının açılmasıdır
09:10 Gazeteci Ahmet’ten 182 gündür haber yok
09:06 4 saatlik baskında teknik malzemelere el konuldu
09:04 Tutuklanan zihinsel engelli Gezer’in avukatı: Cezai ehliyeti yok
09:03 AKP'li vekillerin uçak biletleri kayyımdan
09:00 Tutsaklar ‘özgürlük’ eyleminde
09:00 Ermeni Soykırımı 109’uncu yılında
09:00 1 Mayıs’a çağrı: Özgürlük için Taksim Meydanı’na
09:00 Dağlarda bahar rüzgarı esiyor
09:00 23 NİSAN 2024 GÜNDEMİ
07:41 Özgür Basın çalışanları gözaltına alındı
06:11 Stüdyoları basılan Stêrk ve Medya Haber TV'den çağrı
06:00 Stêrk TV ve Medya Haber TV stüdyolarına polis baskını
22/04/2024
23:41 İsviçre’de Metîna’ya yönelik saldırılar kınandı
22:48 TAJÊ’den Irak devletine: Türkiye’nin ortağı olma
22:23 Gever’de tutuklanan 12 kişi tahliye edildi
21:24 İSİG: Çocuk işçiliğe karşı 1 Mayıs’a
20:42 Şirnex’te 1 kişi gözaltına alındı, 1 kişi tutuklandı
19:48 İzmir’den kadınlar: Özel savaş politikalarına dayanışmayla cevap vereceğiz
18:50 Parti ve derneklerden Şenyaşar’a destek
18:20 Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı
18:03 Öğretmen Sendikası’ndan Milli Eğitim Bakanlığına 15 bin imza
17:13 Serêkanîyê Belediyesi tebrik çiçeklerinin gelirini SMA hastasına verdi
17:03 Kayyımdan alınan Tûşba Belediyesinin borcu 237 milyon 374 bin 774 TL
16:35 Hazine 31.6 milyar lira borçlandı
15:06 Bagok’ta yasak sonrası bombardıman ve silah sesleri
14:38 Êlih’te kayyım 3 milyar 53 milyon 977 bin TL borç bıraktı
14:25 81 yaşındaki Makbule Özer tekrar tutuklandı
14:24 DEM Parti PM sonuç bildirgesi: Alacakaranlığa karşı ilk ışık yakılmıştır
14:06 İki dönem kayyımla yönetilen Kop Belediyesi’nin borcu açıklandı
13:16 Bakırhan’dan JINNEWS ve MA’ya ziyaret
13:05 DEM Parti Sözcüsü Doğan: Yeni dönem yol haritamız Üçüncü Yol siyasetiyle örülecek
12:49 DEM Parti Kürt gazetecilere yönelik baskıyı Meclis’e taşıdı
12:18 Bagok’taki 5 alanda ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilanı
11:23 Kargon var denilerek çağrılan genç gözaltına alındı
11:19 Dersim’de 5 gözaltı
11:03 KDP Erdoğan ziyareti öncesi Hewlêr caddelerine Türk bayrakları astı
11:02 Gever kayyımı milyonları emniyet, kutlama ve kadayıfa harcamış
10:18 DEM Parti: Kürt gazeteciler 126 yıldır hakikatin izinde
09:49 Şengal'de 'özsavunma' hamlesi: Kendini savunmak her kadının görevi
09:13 Bakırhan: Çözüm için samimi olan her partiye açığız
09:06 Tutsaklar ‘Abdullah Öcalan’a özgürlük’ eyleminde
09:01 KDP’nin alıkoyduğu gazeteciden 181 gündür haber yok
09:01 ‘Birlikte mücadeleyle İmralı tecridi kaldırılabilir’
09:01 Yazar Karacabey: Sanatçıların inadı çok hükümet devirir
09:00 Gazeteci Karadaş: Ortadoğu'da halkların kaderi birbirine bağlı
09:00 22 NİSAN 2024 GÜNDEMİ
08:40 Adana’da minibüs kazası: 3 ölü, 18 yaralı
21/04/2024
23:11 Amedspor Kadın Futbol Takımı’ndan 3-1’lik skor
23:04 Amed’te Tiyatro Festivali sürüyor
21:17 Sakarya’da bir kadın hayatını kaybetmiş halde bulundu