Eşbaşkan Alaca ve Bilgen’den dayanışma mesajı

img

KARS - Kars Belediyesi Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen, koronavirüs nedeniyle yurttaşların evde kalması ve dayanışma içerisinde olması için çağrıda bulundu.

Kars Belediyesi Eşbaşkanları Şevin Alaca ve Ayhan Bilgen, koronavirüs (Kovid-19) tehdidine karşı halka evde kalmaları ve dayanışma içerisinde olmaları için vidolu mesaj yayınladı.

‘SONRASINDA KEŞKE DEMEMEK İÇİN EVDE KALALIM’

Eşbaşkan Alaca gönderdiği mesajda şöyle konuştu:

“Sağlığımız için, sonrasında keşke dememek için evde kalalım. Hayatımızı evde geçirelim. Sonrasında hayat tüm yoğunluğuyla akmaya başlayacak.”

‘EVDE KALMASI ZOR OLANLARLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLUN’

Eşbaşkan Bilgen ise mesajında, “Biliyoruz evde kalmak ‘evde kal’ demek kadar kolay değil.  Ama özellikle sizin hayatınızın kolaylaşması için çalışmak zorunda olanlara yardımcı ve destek olalım. Eğer koşullarınız sizi dışarıda çalışmaya mecbur kılmıyorsa evde kalmaktan yana kararlı olun. Evde kalması zor olanlarla dayanışma içinde olun. Paylaştıkça bu günleri daha hızlı ve kolay atlatacağımızın farkında olun” şeklinde konuştu.

Kars Belediyesi, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamından kentte dezenfekte çalışmalarına devam ederken, cadde ve sokaklar köpüklü suyla yıkanarak, dezenfekte ediliyor.