Bahçeli'den yerel seçim açıklaması

img
HABER MERKEZİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin yerel seçimde HDP ile ittifak yapabileceklerini yönündeki açıklamaya ilişin “Zillet İttifakı hazırsa, Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK’yla ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir” dedi. 
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da Polatlı Belediyesi’nin düzenlediği açılış ve temel atma törenine katıldı. Bahçeli burada yaptığı konuşmada ekonomik kriz ve yerel seçimlere ilişkin konuştu. Türkiye’ye karşı ekonomik saldırılar olduğunu söyleyen Bahçeli, “Zalimler bugünlerde ister ekonomik silah çeksinler, isterse de terör örgütlerini üzerimize salsınlar. Türkiye’nin haklı davasından dönen namerttir. Yezid gibi kazanmaktansa Hüseyin gibi şehit olmak hedefimiz ve haysiyetimizin asaletidir” dedi.
 
‘ZİLLET İTTİFAKI HAZIRSA CUMHUR İTTİFAKI DÜNDEN HAZIR’
 
Yerel seçimin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin geleceği için önemli olduğunu belirten Bahçeli, “Zillet İttifakı hazırsa, Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK’yla ittifak hedefinin bedelini elbette pahalıya ödeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tartışmaya açmak için gün sayan, çetele tutan, papatya falı açan siyasi bedhahlara, hıyanet çetelerine fırsat verilmemelidir. Milliyetçi Hareket Partisi sorumluluk içinde hareket edecektir. Fedakârlıksa gereken, seve seve yapacağız” ifadelerini kullandı.