Kılıçdaroğlu: Seçimin üzerine gölge düşmemeli

img
ANKARA - Ankara'da oyunu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekir. Her gölge demokrasimize inmiş bir darbedir" dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bulunan Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı. Kılıçdaroğlu, eşi ve oğluyla birlikte gelerek oy verme işlemini tamamladı.  
 
'SEÇİMİN ÜZERİNE GÖLGE DÜŞMEMESİ GEREKİR'
 
Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Kılıçdaroğlu, yorucu bir maratondan sonra sandığa gidildiğini ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şu şekilde: "Genel merkezde arkadaşlar çalışıyorlar. Türkiye'nin değişik illerinde görevlendirdiğimiz vekil arkadaşlar var. Türkiye genelinde şu an ciddi sorunlarla karşılaşmadık ama belli bölgelerden şikayetler geliyor. Vekil arkadaşlarımız karşılaştıkları sorunları çözmek için elinden gelen çabayı gösteriyorlar. Bütün kamu görevlilerine açık ve net çağrıda bulunuyorum; lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız. Bir siyasi parti memuru değilsiniz. Devletin memurusunuz. Birlerinin baskısı altında kalmayınız. Bu konuda doğu ve güneydoğudan gelen şikayetler var. Seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekir. Her gölge demokrasimize inmiş bir darbedir."