Akşener oyunu kullandı: Hür iradeye itiraz edemezsiniz

img
 
İSTANBUL - Oyunu kullanan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener “Demokrasilerde her şey tartışılabilir ama bir tek hür iradeyle seçmenin verdiği, yaptığı tercihin sandık sonuçlarına itiraz edemezsiniz” dedi.
 
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener oyunu, Üsküdar’da bulunan Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde kullandı. Akşener oy kullandıktan sonra çıkışta basına yaptığı açıklamada, "Çok farklı seçime gittik, gidiyoruz. Hem partili cumhurbaşkanını hem milletvekili seçiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Demokrasilerde her şey tartışılabilir; ama bir tek hür iradeyle seçmenin verdiği, yaptığı tercihin sandık sonuçlarına itiraz edemezsiniz. En önemli kelime de hür iradedir. Bu seçimlerin hem hayırlı olmasını hem gerçekten seçmenin hür iradesini yansıtmasını diliyorum. Bu iradenin yansıması için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, Ankara’ya gideceğini ve genel merkezlerinde seçimi takip edeceğini söyledi.