İnce oyunu kullandı: Akşam YSK’nin önünde olacağım

img
YALOVA - Memleketi Yalova’da oyunu kullanan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “En iyisi neyse o olsun. Şimdi Ankara'ya gidiyorum. Akşam YSK'nin önünde olacağım" dedi.
 
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce oyunu Yalova'da Saffet Çam İlkokulu'nda kullandı. İnce, eşi, oğlu ve geliniyle birlikte oy kullandı. 1118 nolu sandıkta oyunu kullanan İnce, "Hayırlı uğurlu olsun vatana millete. En iyisi neyse o olsun. Şimdi Ankara'ya gidiyorum. Akşam YSK'nin önünde olacağım" dedi. 
 
İnce, daha sonra Twitter hesabından şu mesajı paylaştı: "Biz Yalova’da Saffet Çam Ortaokulu’nda eşim, oğlum ve gelinim ile birlikte çocuklarımızın ve memleketimizin geleceği için oyumuzu kullandık. Haydi herkes koşa koşa sandığa, oyunu kullanmayan kalmasın."
 
‘GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ’
 
İnce, oy verme işlemleri başlamadan önce de sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. İnce, kişisel Twitter hesabından yayınladığı fotoğrafını, “Sandıklar ve ilçe seçim kurulları size, Yüksek Seçim Kurulu bize emanet. Haydi hepimize kolay gelsin. Geleceğimizi geri alacağız" notuyla paylaştı.