Muharrem İnce'den adaylık açıklaması: Partimin kararına saygı duyarım

img

ANKARA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yapan milletvekili Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna, "Partimin yetkili organlarının kararına saygı gösteririm'' yanıtı verdi. 

CHP'den art arda gelen cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklamalarına bir yenisi eklendi. Bu kapsamda Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnce, kendisine yöneltilen ''Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?'' sorusuna ''Partimin yetkili organlarının kararına saygı gösteririm'' dedi. 
 
'REFERANDUMDAKİ RUHA İHTİYACIMIZ VAR'
 
Görüşme sonrası İnce'nin yaptığı açıklama şöyle: "İnsanlarımızın yüreğine su serpmeye ihtiyacımız var. Referandumda yarattığımız dayanışma ruhuna ihtiyacımız var. Bunu birlikte başaracağız. Bu korku yağma düzeninden hep birlikte kurtulacağız. 16 yıldır TBMM'de milletvekili olarak görev yapan arkadaşınız olarak genel başkanımıza önümüzdeki süreçle ilgili görüşlerimizi ilettik. Dertleştik ve gidiyorum. CHP Genel Başkanının doğal cumhurbaşkanı olması gerektiğini iletmiştim yine ilettim. Sayın genel başkan düşündüğü adaylarla ilgili anket çalışması yaptırdığını kaydettiler."