Sezen Aksu'nun şarkıları her yerde çalınacak

img

İZMİR - "Biz derken biz herkesiz" diyen sanal medya kullanıcıları, bir hafta boyunca bulundukları her yerde Sezen Aksu'nun şarkılarını çalacağını duyurdu.

Sanatçı Sezen Aksu’ya yönelik 2017’de çıkardığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkı sözleri nedeniyle günlerdir iktidar başta olmak üzere kendisine yakın kurum ve kişiler tarafından tehdit edilerek, hedef gösteriliyor.

İlk olarak AKP milletvekilleri tarafından hedef gösterilen Aksu, iktidara yakın Milli Beka Hareketi tarafından tehdit edildi. Daha sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da Aksu'ya "O dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" diyerek tehditlerde bulundu.

Tehdit ve hedef göstermelere karşı kadın örgütleri ve sanat camiası başta olmak üzere toplumun büyük bir kesimi Sezen Aksu'ya destek vererek, "Yalnız değilsin" mesajını büyütüyor.

'SESİMİZİ BÜYÜTÜYORUZ'

"Biz derken biz herkesiz" etkitiyle sanal medya kullanıcıları hesaplarında "Sesimizi, sazımızı, sözümüzü büyütüyoruz" diyerek, bu akşam saat 21.00'de başlayarak, bir hafta boyunca Sezen Aksu'nun şarkılarını bulundukları her yerde çalacaklarını duyurdu.

‘SEZEN HER YERDE’

Yapılan paylaşımlarda, "25 Ocak Salı akşamı başlayarak, bir hafta boyunca her akşam saat 21.00'de evlerimizden, iş yerlerimizden, radyolarımızdan, pencerelerimizden, arabalarımızdan, balkonlarımızdan Sezen Aksu şarkıları çalıyoruz" ifadelerine yer verildi.