Göçmen kadını taciz eden Konya Göç İdaresi Müdürü serbest bırakıldı

  • kadın
  • 17:09 12 Şubat 2018
  • |
img

KONYA - Mısırlı göçmen bir kadını cinsel tacize maruz bırakan Konya Göç İdaresi Müdürü Ahmet B., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

Konya Göç İdaresi Müdürlüğü'ne ikametgah izni için başvuruda bulunan Mısırlı göçmen bir kadın cinsel tacize maruz kaldı. AKP'li bir milletvekilinin kardeşi olduğu öğrenilen Göç İdaresi Müdürü Ahmet B. ile görüşen kadın, adres ve iletişim bilgilerini bırakarak kurumdan ayrıldı. Kadını evine giderek cinsel tacizde bulunan Ahmet B., şikayet üzerine gözaltına alındı.
 
SERBEST BIRAKILDI 
 
Kadın, tercüman eşliğinde polise verdiği ifadesinde, yaşadıklarından korktuğunu ve bu yüzden çocuğunu da alarak Konya'yı terk etmek zorunda kaldığını belirtti. Sözcü’den geçen habere göre, daha sonra eşyalarını almak için tekrar Konya'ya geldiğini kaydeden kadın, Ahmet B. tarafından bir kez daha evinde cinsel tacize uğradığını anlattı. 
 
Polis merkezinde ifadesi alınan Ahmet B. savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Serbest bırakılan Ahmet B. için Konya Valiliği, idari soruşturma başlattığı yönünde açıklama yaptı.