Turgutlu'da Newroz kutlaması

img
MANİSA - Turgutlu ilçesinde düzenlenen Newroz kutlamasında konuşan Manisa Belediye Eşbaşkan Adayı Naci Sönmez,"31 Mart'ta Manisa halkı büyük bir meşale yakacak ve bu tüm Türkiye'ye ışık olacak" dedi. 
 
Manisa’nın Turgutlu Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Örgütü, İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda Newroz'u kutladı. Etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Naci Sönmez, Hatice Aslan, ilçe eşbaşkanları partililer ve çok sayıda yurttaş katıldı. 
 
‘GENÇLERLE, KADINLARLA KAZANACAĞIZ’
 
Newroz’a gelenler sık sık “Direne direne kazanacağız”, “Jin Jiyan Azadî” sloganları attı. Etkinlikte konuşan Belediye Eşbaşkan Adayı Naci Sönmez, Newroz’un bir isyan ateşi olduğunu belirtti. 31 Mart’ta Manisa halkının büyük bir meşale yakacağını ve bunun tüm Türkiye’ye ışık olacağını belirten Sönmez, kentlerin tıpkı saray gibi kötü yönetildiğini ifade etti. Kentlerin tek tipçi bir anlayışla yönetildiğini kaydeden Sönmez, “Minyatür belediye başkanları tarafından çok bir yönetim reva görülmüş durumdadır. Manisalılar bunu rıza göstermemelidir. Bütün Manisalılar aslında kötü bir yönetim altında aslında gelecekleriyle oynanıyor. Biz bunu değiştirmeye aday olduk. Bugün sizden aldığım enerjiyle Manisa da yeni bir tarih yazacağımızı, sadece HDP’ye destek verenler değil, bütün kentten destek alarak büyük bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Geleceğin önemli neferi olan bu çocuklar için Manisa’yı kazanacağız. Manisa’yı gençlerimiz çocuklarımızla kazanacağız” ifadesinde bulundu. 
 
Etkinlik çekilen halaylarla sona erdi.