BTS: Taleplerimiz karşılanana kadar Ankara’dayız

img
ANKARA - BTS, sürgünlere karşı yaptıkları yürüyüşün ardından TCDD Genel Müdürü ile yapacakları görüşmenin gerçekleşmediğini açıklayarak, taleperi karşılanana kadar Ankara'da olacaklarını duyurdu. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’ndaki (TCDD) sürgünlerin durdurulması için Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası’nın (BTS) 2 Haziran'da 4 kentte başlattığı yürüyüş bugün TCDD Genel Müdürlüğü önünde yapılan açıklamayla son buldu. TCDD Genel Müdürü ile BTS üyelerinin yapacağı görüşme ise gerçekleşmedi. 
 
‘SORUNLAR DEVAM EDİYOR
 
Görüşmenin gerçekleştirilmediğini dair açıklama yapan BTS, “TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun üç kişilik bir heyet ile görüşeceğim denmesine rağmen bizimle görüşmemiştir ve taleplerimiz karşılanmadığından sorunlar aynı şekilde devam etmektedir” diye belirtti. 
 
“Gelişen süreçte taleplerimiz karşılanmadığı ve bu sürgün hukuksuzluğu son bulmadığı için Ankara Garda bekliyoruz” denilen açıklamada, “TCDD Genel Müdürü ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile görüşme taleplerimiz yerine getirilene kadar burada bekleyeceğimizi tüm basına ve kamuoyuna deklare ederiz” denildi.